Pendelbus

Over ons

Dienstregeling/Noodgeval
Bel dispatch Zwijndrecht Cars

De Pendelbus: hét collectief vervoersmiddel van en voor de haven van Antwerpen

De Pendelbus is een initiatief dat Maatschappij Linkerscheldeoever (MLSO) in 2009 in het leven riep en sinds 2016 samen met Port of Antwerp-Bruges beheert. Deze duurzame mobiliteitsoplossing, die mee ondersteund wordt door de Vlaamse overheid, biedt alle werknemers in de haven de mogelijkheid om het woon-werkverkeer tegen een gunstig tarief dagelijks af te leggen.

De Pendelbus maakt de haven bereikbaar voor iedereen

De Pendelbus is een veilige, milieubewuste én goedkope manier van collectief pendelen naar jouw werkbestemming in de haven van Antwerpen. De bussen rijden op vaste trajecten en vertrekken op verschillende tijdstippen van en naar de bedrijven waarvoor ritten gereserveerd werden. Is jouw bedrijf aangesloten bij de Pendelbus? Dan kan jij als werknemer in de haven van Antwerpen gebruik maken van deze service.

Hoe werkt het?

Is jouw bedrijf al aangesloten bij de Pendelbus? Klik hier voor de trajecten en reserveer snel jouw plekje. Opgelet! Reserveren kan enkel tot 23.59 uur de dag vòòr je de Pendelbus neemt.
Is jouw bedrijf nog niet aangesloten bij de Pendelbus? Hieronder vind je onze contactgegevens. Geef ons een seintje en wij nemen contact op met jouw bedrijf.

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties voor de Pendelbus? Neem contact op via info@pendelbushaven.be

Voor dringende vragen tijdens de kantooruren (maandag-vrijdag) kan je ons ook bereiken via:

Nisâ Bagci

Reserveer nu

Gebruik je persoonlijke login en wachtwoord om je plek op de Pendelbus te reserveren. Deze kan je aanvragen bij je bedrijf.

Nog enkele spelregels:

  • Reserveren kan per dag, per week of per maand;
  • Je kan kiezen voor zowel alleen een heenrit, een terugrit, of beide;
  • Reserveren of annuleren kan tot 23.59 uur voor de dag nadien;
  • Om iedereen een stoel te garanderen, is een correcte opvolging van je reservatie noodzakelijk. Moet je in de loop van de dag wijzigingen of annulaties doorgeven? Dan kan dat enkel via zwijndrecht.cars@telenet.be en info@pendelbushaven.be.
  • Hou er rekening mee dat de Pendelbus niet rijdt als er geen reservaties gemaakt werden op jouw route. Zorg er dus voor dat je steeds reserveert!

Welkom aan boord!