Website Pendelbus Haven van Antwerpen in een nieuw kleedje!

Je merkte het ongetwijfeld al op: de website van De Pendelbus steekt sinds kort in een nieuw kleedje. Met deze nieuwe look willen we je op een overzichtelijke manier informeren over de Pendelbus, de voordelen voor werkgevers en –nemers en de diverse routes.

Heb je opmerkingen? Vind je iets niet terug op de website? Laat het ons weten via info@pendelbushaven.be zodat we ervoor kunnen zorgen dat jullie gemakkelijk de juiste info vinden.

Dat de overheadkosten (personeels-, brandstof- en onderhoudskosten) voor vervoersmaatschappijen dit jaar enorm gestegen zijn, is een open deur intrappen. Daarom wordt er vanaf oktober 2022 een wettelijke indexaanpassing toegepast op de facturen van onze vervoerders, zoals voorzien in de contractuele voorwaarden van de gunning. Dit betekent concreet dat de uitgaven voor het Pendelbus-project stevig gestegen zijn.
Gemiddeld 283 pendelaars per dag. Zoveel pendelaars maakten in 2021 gebruik van de Pendelbus Haven van Antwerpen voor hun woon-werkverkeer. De Pendelbus registreerde in totaal 72.214 daggebruikers, goed voor 142.076 ritten. Daarmee noteert de Pendelbus wel een terugval van 12% tegenover 2020.